BIVAK 2015

Dag allemaal!

Dinsdag 21 juli is het weer zover: we vertrekken voor 10 dagen op een onvergetelijk bivak! De meisjes gaan dit jaar naar Neeroeteren (Maaseik). Maar voor we vertrekken, zal er, naar traditie, een mis plaatsvinden in de kerk van Helchteren! De mis begint om 11u, maar we verwachten alle leden om 10u45! Na deze korte viering, vertrekken onze jongste leden (Speelclub en Kwiks) met auto's naar de bivakplaats. De Tippers, Tiptiens en Aspi's zullen met de fiets gaan. We vragen dan ook om hen voor deze eerste dag, een lunchpakket mee te geven! Voor de ribbels, die enkele dagen later zullen arriveren, wordt een andere regeling getroffen. Zij zullen hier via mail van op de hoogte worden gehouden.

De bezoekdag zal doorgaan op maandag, 27 juli van 17u tot 21u.

De koffers moeten binnengebracht worden op maandag, 20 juli van 17u30 tot 18u aan de chirolokalen van de meisjeschiro. Op deze zelfde plaats mogen ze weer afgehaald worden op vrijdag 31 juli om 12u30. 

Voor meer info, kunnen jullie de Sago raadplegen die normaal iedereen ontvangen heeft. Hij staat voor alle zekerheid ook nog op de site onder de rubriek 'Sago'. 

 

Wij kijken er alvast naar uit!!!

Groetjes de leidsters