Boerderietocht

Beste ouders,

 

Naar jaarlijkse gewoonte, zullen de GR5-wandelaars van Helchteren hun gezellige boerderietocht weer organiseren, en dit zoals steeds voor een 'Warm Helchteren'. De opbrengst zal dit jaar voor Chiro Helchteren zijn, meer bepaald voor de Aspi’s en de Aspiranten.                                                

De wandelingen zullen doorgaan op paasmaandag 6 april, tussen 9 en 15u. Op deze dag zullen onze oudste leden van Chiro Helchteren volledig tot uw dienst staan. Zij zullen zorgen voor animatie (van 13u tot 17u) door meerdere leuke spelen te organiseren voor de kinderen, een paaszoektocht te doen, te grimeren etc. Verder zullen ze u voorzien van een lekkere hotdog en een drankje. Met de opbrengst kan er spel- en kampmateriaal aangekocht worden, de treinreis kan betaald worden om op voorwacht te gaan en zo kunnen ze zich dus ook volledig voorbereiden op het leiderschap. De boerderietocht is voor hun dus ook dé kans bij uitstek om er al eens van te proeven.

Hopelijk kunnen jullie met velen aanwezig zijn en breng dus gerust je kinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes… mee, onze Aspi’s en Aspiranten staan te popelen om hen op te vangen!

Meer info vinden jullie op de flyer die afgelopen zondag is uitgedeeld. Jullie krijgen ook nog allemaal een mailtje hierover waar de flyer en de brief bijgevoegd zijn. Wie vragen heeft, contacteer ons gerust! 

 

Veel groetjes,

Leiding Aspi’s en Aspiranten Chiro Helchteren